Allmänt

En kväll med förberedelse

Ännu en intensiv dag på jobbet. Många blir så påverkade av den där vidriga Coronan. Det är oerhört ledsamt på så många sätt.

Vi på jobbet har däremot varit väldigt förskonade, rent ekonomiskt. Våra blommogram har ökat något enormt. Och vi är såklart väldigt tacksamma för att det håller oss flytande i dessa tider så kundflödet är mycket mindre. I några veckor märkte vi av att många begravningar ställdes in men nu är det som vanligt igen. Bara att själva begravningarna är mindre.

Onsdag och torsdag är nästan alltid mest intensiva. Idag fick vi påfyllning av snitt också. Landade några timmar hemma efter jobbet. Middag och sedan drog grabbarna iväg på fotbollsträning, i nya bilen! Ja för igår kom han hem på kvällskvisten efter 40 mil tillsammans med Sacka. Den är så fin 🖤.

När de var hemma igen fick jag sällskap av min Fanny. Hon ge hjälpt mig göra dekorationer som ska vara till ett bröllop på lördag. Så härlig kväll. Alltid något att prata om, tacksam för henne 🤍.

Hemma rätt sent. Något att stoppa i magen och snart väntar sängen. Galet att det redan är fredag imorgon. Veckorna bara ilar förbi.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera