Allmänt

Första av 100

Trötta ögon två morgnar i rad nu. Mer trötta än vanligt. Kan det vara så att hon som inte är allergisk mot något och har aldrig varit blivit drabbad av lite pollen? Nej va? Verkar ju vara skitjobbigt. Lider med alla som har dem besvären.

I söndags morse la vi ju ut bilen till försäljning. I måndags kom en kille och j den fick följa med honom hem. Min fina bil. Nästan så att en tår föll. Just för att hon har varit så pålitlig och trogen. Vi har tidigare haft problem med flera bilar, så jag är inte så godtrogen till dem.

Men snälla farmor har lånat ut sin lilla Polo till oss nu. Man är så låst utan bil. Fotbollsträning två gånger i veckan och stallet en gång, ja då är det mycket enklare med bil.

Så bil-letandet har varit riktigt aktivt här hemma de senaste dagarna. I skrivandets stund så är faktiskt P iväg och kikar på en. Spännande!

Efter jobb och middag drog O iväg på cykel till kompis och jag och L åkte till vår lilla Skrutt.

Lite konster lärde jag henne idag 🙈. Hon är helt orädd uppe på hästryggen. Flyger som en liten vante i sadeln när vi galloperar, och hon bara skrattar. Vi gick längs stigen i skritt. Så blev den lilla shettisen fasligt sugen på det gröna gräset och drog ner huvudet med en väldans fart. L var såklart inte med på den karemellen utan flög över huvudet på Skrutten och jag hann halv fånga henne innan hon åkte ner i backen. Hon skadade handen lite men jag mer eller mindre tvingade henne att sitta upp i sadeln igen. Två minuter senare var allt glömt 😅. Tänk så många gånger hon kommer trilla av, detta var bara den första av 100.

Lägga liten och sedan röja efter middag och hänga tvätt. Intensiv torsdag väntar imorgon.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera