Tidig start

Jag kom i säng sent igår. Fastnade i Rebecca Martinssons serie och efter det kom jag på att jag var tvungen att testa varmluftsborsten som jag fått låna från People. Ska lämna tillbaka den idag nämligen. En sådan ska jag köpa, blev så nöjd. Tror det sliter mindre än plattång. Inte för att jag använder det så ofta men med varmluftsborsten kan man få till fin volym och mjuka lockar. Det är svårare med plattång.

Hann städa ur garaget igår. Rensade och la upp en hel del på köp&sälg. Nu vill jag bara bli av med det. Påsar som ska till Busfrö idag också.

Väcktes riktigt tidigt av ett samtal från Karin. Vi har jouren tillsammans denna vecka som varit och nu blev vi inringda. Men jag kom igång oväntat fort. Tog med mig en termos med kaffe och blev hämtad.

En stund senare var jag hemma igen och mötte P i dörren på väg till jobbet. Mys med L innan vi måste väcka prinsen ❤️.

Frulle och sedan lämna O i skolan. Jag och L ska åka och hämta vinterdäcken till bilen. Riktigt kall morgon så hoppas temperaturen stiger.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera