En kär vän ska lämna oss

Vädret blev ju verkligen kalasbra i fredags! Jag plockade (läs pallade) några rosa körsbärskvistar på vägen till förskolan. Hämtade hem kidsen och en cykeltur senare blev det glass på terassen.

Kvistarna satte jag i en vas på bordet ute. De trivs bättre i den temperaturen. Inomhus faller dem ganska snabbt.

Efter middagen (hemlagad getostpizza) så drog P igång att rengöra dynorna i båten och jag fortsatte mitt målande ute. Kidsen höll till i studsmattan.


Vaknade till en ledig lördag och drog på mig promenadskorna direkt. Galet härligt väder! Har lyssnat på en sådan sjukt spännande ljudbok. Riktig bladvändare! Hemlig slav heter den och är en sann berättelse om en tjej som buras in som 15 åring. Mer säger jag inte men den är så gripande och det är många gånger man stannar upp och bara kan inte tro att det som man hör är sant!

Lördagen sprang på i rasande fart. Jag och familjen åkte och lämnade några bud inne i Blankaholm och Ankarsrums skogarna. Lämnade in bilen för tvätt och städ och ja nu ska den säljas…

Min fina bil. Min trogna vän. Vi har haft den i tre år och den har aldrig ställt till men några besvär. Drar extremt lite och har tagit oss dit vi vill i alla väder. Men det är dags för en ny. Den största anledningen är att vi vill ha drag och automat. Detta var egentligen en ”tillfällig” lösning som jag spontantköpte. Men så har åren gått och hon har fått hänga kvar, just för att hon har varit så pålitlig. Kommer sakna ❤️. Så behöver du en riktigt bra bil till en låg peng, slå till!


Vi vaknar upp till ännu en solig och varm dag. O sa imorse när han klev ut i shorts ”det känns som Grekland mamma”. Ja inte riktigt kanske men det var ju redan 15 grader vid nio imorse. Hela familjen tog en hurtig promenad och kidsen cyklade. Det är en sådan befrielse för den lilla nu när hon lärt sig cykla.

Produktiv dag ändå. Fått en massa gjort. Och än är halva dagen kvar 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera