Långhelg med favoriter

Och så har vi redan fallit in i Maj månad. Valborgsfirande med vänner hemma hos oss. Vi grillade pizza och drack vin. Spelade spel och pratade i timtals.

Orutinerad vin-drickbare som man blivit gjorde att dagen därpå började extra långsamt. Huvudvärk och huvudet på kudden i soffan hela förmiddagen.

Efter lunch mötte jag upp syster, mamma och Inger för en Valborgsbuffe på vackra Slottsholmen. Vår present till vår fina vän och mammas partner in crime väninna.

Grymt trevliga timmar med favoriter. Hoppas vi kan komma iväg på någon liten Sverige tripp tillsammans i sommar.

Blev hämtad av familjen och vi åkte vidare ut till vännerna på Granis. Ännu mer mat och häng med ytterligare några favoriter. Lykke och Othilia bjöd på sång och gitarr 💛.

Runt midnatt var det två trötta ögon som slog igen.

Vaknade denna lördags och kände mig hyfsat pigg. Gjorde i ordning mig och kikade ner för en arbetsdag. Härligt väder ute och en behaglig temperatur. Timmarna på jobbet gick i vanlig ordning rasande fort och det var oväntat mycket folk på stan. Min sista kund som jag hade ville ha 50 rosor i en bukett. Jag svalde nervöst men började binda. Tack gode gud att jag har stora händer. Jag har alltid tyckt det varit väldigt fult och okvinnligt. Men sedan jag började detta yrke så förstår jag varför just jag fick stora händer. Det hjälper så mycket att binda stora buketter 🙏🏼. Och denna med 50 rosor var precis på håret! Det blev en mix av röda och rosa och den blev riktigt pampig 👊🏼.

Tog firmabilen hem och lämnade två blommogram på vägen.

Oliwer har haft Elliot hos sig hela dagen och de flög runt i studsmattan tillsammans med Lykke när jag kom hem. Regnet hängde i luften men jag hann allt ta en repa med både gräsklipparen och trimmern innan det började droppa.

Gryta med ryggbiff, bacon och rödvin i fick avrunda denna lördag innan familjen placerade sig i soffan.

Vilken hejdundrande helg vi haft!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera