Chill i dockvagnen

Innan middagen så duschade jag båda kidsen. O behöver hjälp med att tvätta sitt tjocka hår. Han håller på att spara ut det igen så han kan ha tofs. Beccis har klippt det riktigt kort undertill, just för att det är så tjockt. När båda barnen var klara så började jag med middagen. L bad mig sätta på en låt från Youtube som hon ofta somnade till som liten. ”Hennes bebisar” skulle sova. Så jag gjorde det och började sedan med maten. En stund senare satt hon i dockvagnen med sin bebis och lyssnade. Du är inte trött va frågade jag henne – Nej nej jag är inte trött! Återvände till spisen och två minuter senare satt hon i sin dockvagnen och sov 🙈. Skulle ha fotat! Haha. La henne i soffan så fick hon sova fem minuter innan maten var klar. Tufft att hänga med mamma en hel dag, är nog mycket cyklingen som krävde energi också.

Den här duken hämtade jag ut idag. Det är en avtorkningsbar duk som lämpar sig perfekt under vardagarna. Jag är så trött på att torka fastrotade matrester på träbordet. Den här borde hjälpa oss på vägen. Fint blev det också!
Dessa fina ljusstakar säljer vi i butiken. Galet förälskad i dem! Finns i flera färger 👌🏼.

Föna håret och se ett avsnitt av Revenge innan det blir dags för sängen. Så jäkla mysigt väder nu så man vill bara ligga kvar i soffan med tända ljus och höra regnet falla utanför. Så välkommet med regn ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera