Webbplatsens överlägg

En liten Elisabeth

Veckan började med ett telefonsamtal från förskolan. Lykke hade petat in en pärla i näsan och den ville inte komma ut 🙈.

Så P fick snällt åka och hämta henne. Ringde 1177 och fick åka på ett besök till doktor Anders på Riddarhusläkarna. L tycker ju hela doktorsgrejen är sjukt spännande och sa inte ett pip under hela undersökningen. Och då ska tilläggas att en tratt trycktes upp i näsan. Jag gillar doktor Anders sa L senare under kvällen. Men ingen pärla hittades. Så antingen sitter den längre upp, åkt ner i magen eller i värsta fall fastnat i lungan. Vi får se vad som händer.

Varför stoppade du in en pärla i näsan Lykke? Jag bara gjorde det, okej. Blev svaret. 🙈.

Långpanna i butiken igår då vi hade sjukhustjejerna som kom och pysslade. Så jag var hemma runt halv tio. Men ska faktiskt kompa ut det eventuellt på fredag.

Idag åkte båda barnen och jag ut till Målserum. Ridtur på Skrutten och fika framför hoppträningen väntade. Men tränaren var sjuk så det blev ingen kik.
Så vi tog fikan hemma på terassen istället. Man kan inte lova barnen fika och sedan dra tillbaka det. De kan leda till hysteriska konsekvenser 😅.

Ridturen i skogen tränade vi på att svänga samt göra halt. Några trav och galoppturer blev det såklart med. Skrutten hemåt bjuder hon alltid på en sång. Det kommer liksom automatiskt. Gud så mycket hon påminner om mig själv när jag var liten. De där små detaljerna.

Ladda för en solig torsdag imorgon. Därefter ska det tydligen bli sämre väder. Typiskt när man har ledig helg framför sig.