Sammanfatta dagen

Dem flesta kanske har lägst energinivå på söndagar, men jag är tvärtemot. Är vädret dugligt vill jag ge mig ut direkt. Börjar oftast med att ta en promenad till affären, köpa färska frallor och juice. Familjen blir så glada! Det är något lyxigt över att ha en dag i veckan med go frulle och speciellt tillsammans. Vi äter ju aldrig frukost ihop under vardagarna.

O och L gav sig ut och cyklade med P i hasorna. O fick ju en cykel när han fyllde år (september) men han har varit lite rädd för den. Den är stor och saknar fotbroms. Men idag lärde han sig hantera den lite bättre och rädslan försvann. L trampar på sin lilla svarta med stödhjulen där bak i 180.

Plockade ut utemöblerna och gick sedan på promenad med Beccis. Lorentz somnade i vagnen och projekt färga Ias hår startade.
Medans blekning satt i så blev de resterande familjemedlemmarna klippta. L som varit svårövertalad till att klippa sig gav med sig. Beccis gjorde prinsesslockar på henne också, alltså HON VAR SÅ NÖJD 😍.

Väl hemma igen så fortsatte jag och den lilla dagen ute en stund. Plockade fram lite mer möbler. Efter middagen gick familjen mot skogen som ligger så nära. Plockade med mig lite ris. En liten men ack så härlig promenad. Vädret ger en ett slags hopp i dessa konstiga tider. Ett hopp om att det kommer snart en ny tid.

Nu ska jag runda av söndagskvällen med lite påskpyssel!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera