Naivt

Efter jag slutat jobba så promenerade jag och hämtade hem kidsen. Blåsten håller i sig lite fortfarande. P kom hem någon timma senare och därefter blev det middag och sedan fredagsmys. L är galen i popcorn och O älskar ostbollar.

När jag lagade mat gick L runt och fotade med min telefon.

Kikade igenom bilderna nyss och fick syn på denna. Måste ge henne cred, tre år gammal och lyckas så bra.

Bad P sätta dit handtagen som jag var och hämtade ut idag. 16 stycken och även att jag faktiskt försökte börja så kände jag direkt att mitt tålamod aldrig kommer fixa detta. Jag har en sådan jäkla tur att ha Han, han som hjälper mig. Han som vet att just sånna här saker får mig att bli på riktigt dåligt humör och att resultatet kanske inte blir det bästa.

När L somnat så ska jag fixa klart den. Så nöjd med handtagen faktiskt!

Så var Corona ett faktum även i vår lilla stad. Många som sagt att vi kommer vara skonade här. Naivt. Jag tror inte det, det har bara tagit lite längre tid för det att komma hit. Nu börjar jag på riktigt suga åt mig åt alla rekommendationer. Hålla avstånd. Undvika folksamlingar. Tvätta händerna gör jag redan så det fnasar sig. Kan inte bara den här skiten försvinna nu så vi kan återgå till våra vanliga liv igen 👊🏼.

Två avbok på bröllop so far…

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera