Ännu en storm

Många arbetsplatser har det ju betydligt mycket lugnare nu i och med Covid19. Man vågar ju inte ens tänka på världsekonomins resultat efter detta. Men jag tror att allt har en mening, även detta. Jorden är överbefolkad, klimatet är åt helvete, vi förbrukar jordens resurser i en hastighet som snart får jorden att gå under. Något var tvunget att hända, är det detta?

Tragiskt såklart.

Men vi har haft full rulle på jobbet. Blommogrammen har nästan ökat med 100%. Såklart mycket mindre kunder i butiken och vi har en jäkla tur som har just den tjänsten inom Interflora, det håller oss flytande. Så nu har jag stått i tre dagar och typ nästan enbart bundit buketter, gjort planteringar och även en del begravning. Imorgon kommer bli en lika galen dag igen.

När jag lämnade blommor till begravning imorse höll jag på att köra över denna…

Jag tycker dem är så sjukt vidriga. Kolla ögonen. Som en orm! Glömmer aldrig när jag höll på att gräva i trädgården och nästan satte spaden i en som satt och råstirrade på mig. Jag bara vrålade och sprang med höga med därifrån med spaden i handen. P fick snällt plocka bort den. Att man kan vara så fenomenalt rädd för en sådan liten oskyldig padda.

Ännu en storm har dragit förbi idag. Trodde nästan studsmattan skulle ta sig en flygtur. Men vår enorma grill gjorde det istället och ligger nu under studsmattan. Får flytta den imorgon, vädret är fortfarande riktigt risigt.

Nästa vecka lovas det mycket sol och höga temperaturer, så härligt! Våren kommer tidigt i år så kanske får vi för första gången njuta av en grön påsk? Hoppas 🙌🏼.

Nu Greys och efter det Outlander, guh så mysig torsdagskväll.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera