Webbplatsens överlägg

Råtthålet

Tänkte visa er lite hur vi bor, i det så kallade råtthållet, men vårat råtthål är faktiskt ganska mysigt. Vi trivs, och Limpan stormtrivs.

Här har vi då våran lilla hall, som räcker alldeles utmärkt, en så länge. Dörren rakt fram leder in till badrummet och den dörren till höger (som inte syns) är ytterdörren.
Vardagsrummet är ganska enkelt och lättmöblerat, mitt emot soffan så finns tvn, men kan man ha något fulare än en tv som inredningsdetalj eller? Nästa gång blir det en vit, tv alltså.
Ni ser här 3 fönster, det finns två små jävla fönster i köket också men annars är detta de ända fönster som existerar i råtthålet, och det kanske är lite därför jag kallar det råtthålet. Pelle har inget emot att ha persiennerna nere 24/7 men jag känner mig instängd. Visst jag kan dra upp dem, men då ser HELA Västervik in i vårat hem, min orkidé skulle verkligen vilja ha lite sol. Jaja det får man leva med, är ju bara tillfälligt boende.

 

Dessa 3 bilder är det ända ni får, i köket står det massor av kartonger och i sovrummet ligger det kläder överallt. Så var de med det! 

3 svar på “Råtthålet

  1. Neeej, ingen vit tv, det är ju ännu fulare:) Du vet väl hur det gick med de vita tv-apparater som kom på 80-talet och alla ville ha..usch och fy. Tv:n ska vara svart:)

Kommentarer är stängda.