Webbplatsens överlägg

Makeover

Ledig måndag och precis svinkallt ute. Några snöflingor har trillat ner under dagen. L fick feeling och satte på sig tomtekläderna.
Har kämpat med tvätten hela dagen. Allas sängkläder inklusive täcken. Torktumlaren kämpar fortfarande på.

Jag har även dragit fram ett litet projekt som under flera års tid spenderar tid ute i garaget. Det var så att jag sprang över denna på en köp&sälj grej på Facebook för flera år sedan. Jag åkte dit och köpte den av en pratglad farbror som hade ett långt utlägg om denna lilla byrås historia. P bara suckade åt mig när jag kom hem med den. Det är inte så ovanligt nämligen att jag kommer hem med gamla möbler som jag vill göra om och sätta min egen prägel på.
Så nu är den alltså framplockad och idag slipade jag den.

Målat den två gånger och nu ska det bara på handtag!

Den kommer bli grymt fin, min köpmansdisk! Hur fantastiskt härligt är det inte att köpa äldre, defekta, slitna möbler och med lite slit, kärlek och pyssel själv kunna sätta sin egen prägel. Så genuint! Istället för att bara köpa nytt hela tiden. Jag älskar, älskar återbruk!

När handtagen är på plats så får ni se det färdiga resultatet 👏🏼.

◾️

När skolan slutar hämtade vi O och efter det Lorentz på hans förskola. Småkidsen har lekt, vi var ute och hoppade studsmatta, sparkade boll och tog häng på terassen.

22.000 gångna steg denna lediga måndag och jag känner mig nu rätt orkeslös. Dags för soffan 👌🏼.