Webbplatsens överlägg

Förlorat en timma

Det blev en riktig utedag igår. Jag och L var och handlade 10 säckar med jord. Fyllde på i mina trälådor samt längs med hela häcken. Det kommer behövas göras minst en gång till under sommaren. Jag och barnen rensade ogräs från häcken. Så duktiga som hjälpte till. L älskar nästan lika mycket som jag trädgårdshäng, plantering, och blommor, så roligt! Hon säger att även hon ska jobba i en blomsterbutik när hon blir stor ❤️.

Kvällen blev lugn. Jag låg och vilade i soffan och L kom och l sig bredvid, tvärsomnade 🙈. Hon fick vila en halvtimma, till halv sex. Trodde nog att kvällen var körd efter det men vid halv åtta sa hon ”nu vill jag sova”. Så trött.

◾️
Vi börjar söndagen med en timma mindre. Sommartid har börjat 🙌🏼. Promenerade till affären och köpte färskt bröd. Frukost med familjen innan nästa söndagsrunda med Beccis och de två små i varsin vagn. Man kan bli lite lurad av dagens väder. Stor sol men friska kyliga vindar.

Ännu en söndag på Bondbacken och korvgrillning. Vi älskar dessa häng. Så dags att dra på sig understället och packa ryggan.