Intensiv dag

Vi hade en aktiv söndag! Började med en runda till affären. Käkade frulle med familjen och bakade en banankaka med barnen. Satte L i en vagn och mötte upp Beccis för ännu en promenad. Grymt härligt väder och jag fick ta av mig jackan, underbart ☀️.

Packade väskan och tog med familjen ut till Bondbacken där vi träffade Fanny och Jim. Krovgrillning och hinderbana, så mysig dag där ute. Men solen hade gått och gömt sig så det var bra kyligt.

◾️
Klockan ringde riktigt tidigt imorse. Jag ville inte ha en stress-morgon och bli en såndär hysterisk morsa som bara vrålar på sina barn. För tyvärr blir det så ibland när vi har våra stressiga morgnar.

Men när jag klev ner för trappan så satt O i soffan och klagade på öronvärk. P hann knappt till jobbet innan han fick vända hem och vabba O. Så morgonen blev ju inte ett dugg stressig. L och jag tog den vanliga promenaden mot föris och hon var SJUKT taggad på att träffa polarna igen efter en veckas uppehåll!

Måndag i butiken och leverans av både snitt och en vagn med Teetatee (påskliljor) som det just nu är kampanj på. Blommogrammen har ökat med 50-80% varje dag. Så det är en jäkla massa buketter som ska iväg. Snittet kom senare än vanligt och jag kunde inte göra några bud förrän de färska blommorna kom… Så eftermiddagen blev extremt stressig. Ett tiotimmars pass blev elva, valfritt dock eftersom jag ville förbereda inför morgondagen då jag är ensam.


Omladdning inför resten av veckan framför Husdrömmar.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera