Vårväder

Förmiddagen har vi spenderat inne. Jag fick ett ryck och städade ur alla skåp i badrummet. Rensat, slängt och organiserat.
Efter att ha fått i L en halv risifrutti till lunch så gick vi ut. Jag planterade några penséer vid entrén. Plockade fram en solstol och satte mig i ena hörnet på terassen. Nästan alltid finns det något ställe på terassen som har lä. Smörjde faktiskt in ansiktet med solskyddsfaktor 30 innan, jag vill gärna undvika fler pigmentfläckar. L cyklade omkring och lekte och en hel timma satt jag bara där och njöt, älskade vårväder!

Sedan tog vi vagnen och gick till Coop. Köpte mellis och hämtade paket. Promenerade vidare till skolan och plockade upp O. Gick hemåt och jag smörade majskakor och la på ost, så gott!

I Oliwers klass är det bara en sjuk. Tycker inte alls det verkar vara sådan hysteri i skolan som jag hört att det är på flera förskolor. En host eller en nysning och du blir direkt hemskickad.

Kan inte fatta att det redan är torsdag. Alltså fredag och helg imorgon. Taggad på att jobba de kommande dagarna, men jäkligt tråkigt om det kommer vara helt dött i butiken.

Oplanerad helg. Som resten av livet just nu känns. Lika för alla.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera