Halvdag

Jag tog en halvdag på jobbet igår. Beccis hade alla kidsen. Det passar bra för både mig och för butiken när man kan jobba lite mindre. Corona drabbar allas ekonomi just nu. Vi har fortfarande begravningar och alla dess blommor till dem samt en hel del blommogram varje dag. Men det är ju verkligen helt öde på stan med folk.

Nyss när vi lämna O i skolan så var det märkbart mycket mindre bilar, cyklande och gående vi mötte. Bussen susade förbi och det satt 1 person där, ja förutom han som körde bussen. Folket tar verkligen detta på allvar och försöker med allt vad man kan att sätta sig i karantän. Nästan hela världen har stängt ner sina skolor så det är väl bara en tidsfråga innan det görs i Sverige. Då blir det kusligt på riktigt.

Solen skiner och det ska bli många plusgrader idag. I helgen började jag ta fram lite stolar till terassen. Tror det blir mellis på en filt ute idag ☀️.

Tur att denna böna gillar att vara hemma. Kan lätt bli lite påfrestande att försöka hålla sig hemma så många dagar i rad. Imorgon siktar vi på att gå till förskolan.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera