Dagmamma

P frågade mig när han kom hem från jobbet om jag kunde tänka mig vara dagmamma, Aldrig i livet svarade jag. Det är skitmusigt att vara hemma med tre kids som dessutom kommer överens väldigt bra och gillar att leka. Men allt detta pussel, städande och röjande vid varje måltid. Frukost – Lunch – Mellis och slutligen middag. Det är väl det man lägger mest tid på under dagen, laga mat och röja efter maten.

Det har hängts en del på övervåningen och jag har passat på att få in all tvätt.

Ska bli trevligt att gå och jobba imorgon efter fyra dagars ledighet. Skola för O och L får nog hänga med Beccis och Lorentz. De gick ut med att stänga ner gymnasieskolorna i Sverige nyss. Hoppas inte dem gör det med grundskola och förskola. Vilken jävla sits hela världen är satt i, helt sjukt att allt detta händer. Världsekonomin kommer ta extremt med stryk medan klimatet kommer må så mycket bättre. Allt händer av en anledning.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera