Stängningsdag

Nu är lillprinsen lämnad här. Vi har ätit frukost och tagit det chill.


Blev en sen kväll igår eftersom jag beslutade mig för att klicka hem min outfit till Beccis 30 års fest. Temat är CIRCUS 🤡. Det tog lite längre tid än vad jag trott.

Den som jag tänkt vara finns som hel outfit men dem är så tråkiga och dessutom är chansen ganska stor att någon annan har en likadan. Så därför fick det bli att köpa delar istället. Och tro mig, det är många delar. Så nu är typ 5 av 15 delar klart. Om de sitter någorlunda dvs. Ska försöka hitta något dugligt till P också 🙊.

Nähä. Dagen ska bjuda på en del sol och plusgrader så jag tror det får bli en promenad med de små.

Fina fåglar som vi har i butiken.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera