Ledig dag

Jag drog igång tidigt imorse med att bunkra upp matlådor i frysen. Chiligryta, köttbullar, pannbiff och hamburgare. Imorgon ska jag göra köttfärssås och lasagne. Nu när vi är två heltidsjobbare så måste vi försöka få vardagsmiddagen att gå så smidig som möjligt. Smörgåsar eller panpizza är liksom inget alternativ.

Jag har röjt i lådorna i köket och organiserat upp kaoset som alltid uppstår efter en viss tid. Putsat lite mer fönster. Promenerat till skolan med den lilla i vagn och hämtat hem den stora. Ätit mellis och pratat Corona med barnen. O har många frågor. Såklart. Tittat på Frost för tionde gången och senare hoppade barnen studsmatta. Den där studsmojjengen har varit ett suveränt och galet bra inköp. Båda barnen älskar!

Efter middagen åkte jag och storhandlade. Hyllorna med konserver, pasta och toapapper har det varit tabberaset på. Jag skrattar nästan lite. Tur att jag inte behövde handla just det idag, att vi har ett par rullar kvar hemma 😅.

Kvällsfikat med L och nu ska jag ta det chill en stund innan det är dags för läxa och kvällsmacka för O.

Imorgon tar jag ut komp och är hemma då förskola och skola håller stängt pga utbildning. Lill kusinen kommer hit och hänger med oss också. Det blir en mysig dag 🥰.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera