En helg med ungarna

Äntligen kom det en dag med strålande sol och vindstilla. Temperaturen var bara ett par plusgrader men solen värmde bra. Vi åkte ut med vännerna till Bondbacken för lek och korvgrillning. O hade med sig kompis vilket var roligt!

Skulle vara lite snabbt åka och köpa korv, korvbröd och plocka ut ett recept på apoteket. En timma och tjugo minuter tog det. Galet med folk i affären och lång kö på apoteket. Pasta och toapappshyllorna var tomma! Men för i helvete, jag blir så jävla förbannad på folk som bunkrar helt galet mycket och bara tänker på sig själva. Det finns faktiskt dem som behöver köpa ett paket makaroner eller ett paket Serla för att det är helt slut hemma. Men icke!

Lördagen blev iaf hur trevlig som helst ☀️.

På eftermiddagen kom syster och lämnade av lillis kusinen för en övernattning. Vi åt middag och småbarnen busade fram till läggdags.

Denna söndag åkte vi ut till Lysingsbadet på förmiddagen. Lekte i lekparken. Spelade fotboll och fikade. Så mysigt ❤️.

Jag la Lorentz i sängen när vi kom hem. Klappade han på kinden i några minuter och sedan sov han som en stock. De är intensivt att hänga med familjen Björkman 😅.

Lykke ville också sova en stund så gick fick vila en halvtimma hon med.

När Lorentz vaknat från sin nästan två timmars nap så blev det mellis och energin fylldes på.

Lykke är så väldans nöjd med sin nya tandborste som har ett fodral till också. Det är sånna saker som är viktiga i en treårings liv 🥰. Jag putsade några fönster och fixade med tvätten.

Mormor kom och hämtade Lorentz och vi åt rester från fredagens middag. Lykke chillade en stund innan hon sa, mamma – jag är så trött och vill gå och sova nu. Inte så vanligt att hon säger så redan vid sex tiden. Men tror en förkylning är på gång så vi gick och la oss.

Nu ska jag lägga färg på brynen och lyssna på ljudbok 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera