Allmänt

Magi

När buden var gjorde, det sista snittet framtaget och de sista dekorationerna till en begravning var gjorda så började jag och Terese på nästa begravning. Imorgon är det två begravningar, relativt unga människor så då blir det alltid många fler buketter och dekorationer att göra. Att båda skulle ligga på samma dag kräver ju ganska stor planering. Men tycker vi har gjort det bra! Vi är ju faktiskt en man kort om dagarna också.

Så eftermiddagstimmarna gjorde jag en kistdekoration. Det är den finaste jag fått göra. Alltid en ära att få skapa något vackert som kommer vara så synligt, verkligen ett hedersuppdrag. Ni kommer få se bilder på den senare men här är en sneak peek.

Efter jobbet blev jag hämtad av familjen och vi åkte direkt ut till Skrutten i Målserum. Även idag fick Lykke rida ut en sväng. Det är så viktigt att ridningen bara är rolig! Skrutten tycker dessutom att det är riktigt skoj att få komma ut och se sig om lite. Han är väldans go och snäll den där lilla plutten ❤️.

Enkel middag i form av soppa. Haft inpackning i håret och nu målat naglarna. Vad skönt det är att beta av de där tråkiga grejerna. Måste tipsa om en sjuuuuukt bra inpackning som jag fick av min syster, KMS Tame Frizz heter den. Alltså svin grym!!!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera