Naprapat besök

Packade ryggan och drog med mig O till simhallen i förmiddags. ”Öppnar klockan 13.00”. Smärre chock såhär under sportlovet. Vi bestämde oss för att åka dit på torsdag kväll istället efter jag slutat jobba.

Promenad med cyklande barn till Coop i stormen. Plötsliga regnskurar blandat med strålande sol har varit dagens väder.

Vi åkte sedan till affären för att fylla upp kyl och frys. Därefter hade jag en tid hos Naprapaten igen. Det har inte blivit bättre sen sist. Men enligt henne så var jag mjukare denna gång. Förmodligen är det något som ligger i kläm emellan och det behöver mjukas upp. Ibland har jag så ont att jag blir illamående. Men har fått rekommendationen att börja träna styrka. Så nu har jag kikat på lite övningar som jag kan göra hemma.

Hämtade O och vi åkte på bio, Lasse Majas dektektivbyrå. Är man bara ledig en dag på veckan så får man försöka klämma in mycket den dagen. Allt tvätt är organiserade och nya påsar till Busfrö är fyllda.

Husdrömmar på tvn och ladda för ett tio timmars pass imorgon i butiken ✌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera