Allmänt

Nerbäddad

Har haft en relativt lugn dag i butiken. Gjort begravningsbinderi till begravning imorgon. Städat lite här och där, knåpat och knixat. Sålt snitt och tulpaner. Varannan måndag och varje tisdag jobbar jag 8-18. Kan tyckas som ett långt pass och det känns långt när man sätter foten innanför dörren men så swishar tiden förbi. Jäkligt skönt faktiskt! Att jag har hittat ett arbete som jag trivs så bra med, hoppas den känslan håller i sig hela livet 💛.

Senare i veckan ska jag till en Naprapat. Måste få ordning på mig nacke. Jag har haft problem till och från så länge jag kan minnas.

Imorgon ska jag på möte för att se om jag kan få bukt med min PMS. Jag vill verkligen inte ha tillbaka de där som hemsöker en under ett par veckor i månaden.

Imorgon kör vi en förmiddag på Holmen. Sviternas växter ska plockas bort. Allt ska vattnas och en del ska planteras och piffas till. Känns bra att få det gjort imorgon. På onsdag kommer det HELT GALET MYCKET med snitt! Årets blommigaste dag väntas på fredag, ALLA❤️DAG. Så vi vet vad vi gör onsdag, torsdag och fredag. Lördag bröllopsmässa igen. Fyllda dagar.

Buketten LOVE

Jag som trodde L var på bättringsvägen. Men hennes hörsel är så pass nedsatt så P går med henne till doktorn imorgon. Om öroninflammation inte är utlöst och det blir Kåvepenin för henne så vet vi inte vad vi gör för att lyckas få i henne det. Hon får liksom kväljningar av Alvedon 😔. Muta den ungen är inte heller det enklaste.

Nu Renées brygga i badkappan 👌🏼

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

3 kommentarer

 • Josefin

  Och ett annat tips fast om Alvedon…om du inte känner dig tvungen att ta just det vill säga. Flytande Ipren smakar fanta. På riktigt, det är gott! 😀

 • Emeli

  Åh tack!
  Doktorn skrev ut öronproppar och återbesök på fredag för att ”dammsuga” öronen då det satt klet kvar efter inflammationen. Men förmodar att det blir fler turer med öroninflammation och då ska jag absolut säga till om det. Tack!

 • Jenny

  Om det skulle bli Kåvepenin förklara läget och fråga om du kan få Amimox. Är ett bredare spektrum på det penicillinet men det brukar vara lättare att få i dem. Smakar typ godis. Har haft samma problem och har fortfarande samma strul med min 7åring.

Kommentera