Låg

I söndags drabbades jag av den värsta pms:en jag varit med om. Var på konstant dåligt humör, lättretlig och hade nästan liksom som ångest. Jag hade en del ångest under sista tiden med pappa och givetvis när han gick bort. Men annars varit ganska skonad mot det i livet. Men så dök den upp där i söndags och de där tankarna ”meningen med livet, allt är skit, jag är ful, mm” bara överöste mig. Detta är ju ganska främmande och ovant för mig och jag HOPPAS verkligen det var en engångsföreteelse.

Jag har varje månad pms och kan må ganska dåligt av den. Upplever nog faktiskt att den blir värre.

Har ni några tips som funkat för er?

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Låg

Kommentera