Frånvaro

Lite tyst här inne senaste dagarna. Många övertidstimmar och ett nytt beroende är anledningen. Igår åker jag och Karin tidigt, tidigt iväg till Falköping. Drygt tre timmars bilresa med hela begravningsbussen full av dekorationer som skulle fotas. Väl framme invid Fonus kistfabrik så drog fotosessionen igång. Vi hade med oss 12 dekorationer som fick hoppa mellan 6 olika kistor och urnor. Ska bli spännande att se resultatet!

En sladd till kameran lyckades otursvis gå sönder och ett par timmar senare var fotografen igång igen. Under tiden besökte vi begravningsmuseet, väldigt intressant!

Nästan lite kusligt…

Vid sex tiden styrde vi bilen hemåt igen. Trötta med glada för en förhoppningsvis värdefull dag. Som sagt, resultatet på detta kan bli hur bra som helst 🙌🏼.

Pyttan sjuk idag så jag stannade såklart kvar längre. Tre (!) begravningar imorgon, en vagn med nytt snitt och en butik som fortfarande lever i smått kaos. Ja det har varit fullt ös! Men så roligt vi har 💛.

Blev hämtad och torsdags-tacosen var framdukad. Efter maten kaffet tillsammans med min nya syssla, pussla!! Köpte ett 500 bitars för några år sedan men aldrig tagit tag i det. Men så började jag för ett par veckor sedan och det har blivit minst en timma varje kväll, älskar! Idag blev jag färdig. Ska hälla på smet och göra en tavla. Måste kika runt efter ett nytt 👏🏼.

Redan helg imorgon. Häng med våra närmaste och en ledig lördag väntar. 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera