Inspirerande dagar

Interflora konventet var lika bra som jag hade hoppats på! Jäklar vad mycket tips, idéer, inspiration och energi man får efter denna dag, guld värt 👌🏼.

Vi fick inspiration på hur en snittkyl bör se ut 2020. Att kunderna idag söker sig efter mer plockbart snitt än färdiga buketter. Att det ska vara så neutrala (svart eller vitt) i en kyl så blommorna får poppa mer och ge dem den rätta karaktären.

Att använda blomster på ett hållbart sätt. Miljö och klimattänk. Väldigt inspirerande och nyttig kunskap att ta med sig hem.

Hur man fotar bäst och använder sociala medier. Hur vi kan använda kassan och vårt blommogramsystem på fler sätt än vad vi trodde. Och ja så så mycket mer!
Tack Interflora för att jag får vara en del av detta magnifika och grymma företag! Vänta tills ni får se Interfloras Alla❤️Dag kampanj, magisk!!

Hungern började påcka på och jag frågade Karin va vi skulle äta? Vi får väl se blev svaret. Vi handlade på oss en hel del snitt och fyllde upp begravningsbussen. Hur perfekt är inte den där bilen? Stor och med kyla, grymt. När vi satte oss i bilen igen så sa Karin ”nu ska vi gå på fest”! Ska vi? På Interfloras? Jag visste ju att det var en fest dem skulle ha men absolut inte att vi skulle gå på den. Får man mat? – Japp! Okej, vi går på fest! Får man piffa sig? Nope, vi åker nu, redan sena. Herregud vad oplanerat för min del men oj vad jag älskar sånna här saker. Överraskningar!

In på Friends hotellet igen och där dracks det bubbel! Sedan vidare in i en dukad festsal med pråliga blomsterdekorationer. Trerätters med gott vin och underhållning som var helt grym!

Priser delades ut och underhållningen bestod av en tävling där vi, gästerna var uppdelade i två lag. Herregud så roligt!

Vi dansade till midnatt och stupade sedan i säng. Jösses vilken rolig kväll! Tack Karin för att jag fick följa med på detta 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera