Roliga dagar väntar!

Kassan och arbetsbänkarna är på plats. Sedan är det mesta rörigt och smågalen runtomkring. Men vad tusan, det blir jäkligt bra det här! Det kommer dröja innan vi har fått allt på plats. Vill inte ens tänka på lagret bakom som ska små småningom tömmas och hittas platser åt.

Imorgon kommer Karin och hämtar mig sjukt tidigt. Halv sex ska jag vara redo. Så jag tänker att det borde vara lagom att kliva upp 40 minuter innan. Dricka kaffe medans sminket åker på. Håret är tvättat, fönat och lockat och nu uppsnurrat i en knut. Det brukar hålla sig skit bra så. Bara att ta ut tofsen och borsta igenom det. Väskan är packad med det som går och kläder är framlagda. Preppa så mycket som möjligt, det är ett väldigt typiskt MIG.

Så imorgon väntar en dag med Interflora konferens. Förra året var mycket inspirerande så jag är redigt taggad!

Karin och jag stannar kvar i sthlm och åker till blomsterhallarna på torsdag morgon, också något sjukt roligt! Därefter väntar en dag på FORMEX 👏🏼.

Riktigt intensiva och fantastiskt roliga dagar väntar, såå, så roligt!!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera