Drömmigt

Hade bästis hos oss här inatt och vi låg och snackade till två inatt. Om allt och allt.
Klockan ringde vid halv nio och vi klev upp och mötte resten av familjen som hade söndagsmys på nedervåningen. Drack kaffe och käkade risgrynsgröt. Spelade Bamse spel med Lykko.

En stund senare släppte jag av Helen vid stationen och åkte och jobbade ett par timmar. Rev ur kassadisken, flyttade bort kassa, rev ur båda arbetsbänkarna och förberedde så det ska gå snabbt för snickarna imorgon bitti 🙏🏼.

Handlade grilltillbehör på vägen hem och hämtade upp familjen. Vi åkte ut till stugan och gick ner till vattnet. Vi älskar alla att hänga där ❤️.

En stund senare kom Roger och Othilia ut också. Jag lekte kurragömma med barnen. Oj vad mycket vi har kört ”Burken” nere på den där ängen. Fantastiska somrar 🙌🏼.

Känns lite overkligt att vi (äntligen) kommer ha en egen båt som ligger där och guppar i sommar. Längtar ☀️.

Efter ett par timmar åkte vi hemåt och bytte lite kläder. Hade skrivit upp Lykke på barnridningen idag. Lyckan i hennes ögon när jag säger att hon ska få åka och rida ❤️.

Vi kommer fortsätta med ridlekiset men tar det lite senare i vår. Eftersom det är några mil att åka så vill jag veta säkert att väglaget är bra.

Avslutade helgen med ett avsnitt av Arne Dahls serie. Tänk att jag dissat den så hårt tidigare, de är ju riktigt bra!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera