Frostig lördagsmorgon

Vaknar upp till en rosa himmel och en frostig gräsmatta. Vackert! Var inte schemalagd denna lördag men hoppar i. Iaf eftersom vi ska ändra lite på helgerna. Känner att det blir en rolig och svettig arbetsdag. På måndag flyttas kassa och arbetsbänkar. Så allt som är i dem tänkte jag idag tömma och torka rent i dem.

Efterkommet ska jag möta upp bästis för en fika! Helt galet, en fika utan barn. Något som man levde för back in the days, något som nästan inte existerar längre. Så mysigt!

Annars en lugn lördagskväll hemma. Vi kollade på Arne Dahl serier (har inte sett tidigare) igår och är lite sugen på att fortsätta idag.


Älsk på min ljusstake i lera som jag fått av mi min talangfulla vän Fanny ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera