Allmänt

Upp och ner

När barnen var lämnade började jag min morgon på People. Det är så mysigt att hänga där tidigt och bli bjuden på en svin god kopp kaffe. Vattnade igenom allt och kilade sedan vidare till butiken. Jag började ju igår så smått att flytta runt saker. Så idag körde jag och Terese på. Vi hann mycket mer än jag först anat. Härligt när det går åt det hållet. Det är så lugnt nu med kunder så det är ett perfekt tillfälle att köra på.

Ja en helt fantastiskt rolig dag när man får vända upp och ner på butiken 👊🏼.

Imorgon blir det tidig start. Köra kistdekoration till Maria. Handla vinyl och sprayfärg. På eftermiddagen ska jag ge min första omgång blod. Japp, blodgivare to be! Minsta man kan göra. Rätt som det är ligger man där själv och behöver det.

Nu ett par avsnitt av The Witcher och en bit lättostkaka, skaplig carvings på de där. Men jäkligt nice att de är hyfsat nyttiga att käka ✌🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera