Sista dagen på ledigheten

Vi tog kidsen med oss och gjorde en spontan tripp till Oskarshamn för att besöka deras simhall. Har hört så mycket om den men aldrig varit där. O har varit där en gång tidigare och var peppad.

Härliga timmar med badande. Barnen vill ju bada i evigheter. Vi tog lite mellis innan det var dags att hoppa i bassängen igen.


En pool för barn mellan typ 1-4 år. En djup pool. En pool med sluttning. En pool som var varm. Plus en stor bassäng där man kunde simma. Bubbelkopp fanns det också. Samt två rutschkanor. Ja det var väl värt ett besök 👏🏼.

När det var dags att kliva upp så mutades kidsen med Mc Donalds. Så det var inte så svårt att få dem ur badet 🙈.

Mättna och belåtna så åkte vi hemåt igen. Jag och L slocknade såklart i bilen. Seg i kroppen och klor i ögonen. Det är tufft att bada i simhallen, haha.

En kopp kaffe och jag fick med mig P på att möblera om lite hemma. L rensade bland sina leksaker och ännu en Ikea påse fick åka ut i garaget. Vi brukar varva lite, plocka in något från garaget och plocka ut något annat. På så vis tröttnar hon inte lika fort på alla grejer. Nu känner vi av den här möbleringen lite så får jag se om den får stanna kvar eller inte.

Måndagskvällen avslutades i soffan med en ny serie, The Witcher. Tre avsnitt senare och ja den är bra!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera