Tidig start

Vad skönt det var att komma igång såhär tidigt en fredag. Efter stallet handlade jag frallor till familjen.

Han är verkligen en söt häst ❤️

Oliwers kompis Elliot är ju här så dem har redigt grabbhäng. Var inne och kikade på dem igår innan jag gick och la mig. Låg och snarkade som stockar där i sängen ❤️.

Har städat undan i hallen. Det är märkligt hur varenda jacka och sko, vantar, mössor samt 10 saker till som inte tillhör hallen alltid lyckas dyka fram. Ja jag är lika duktig jag på att slita fram fem par skor och tre jackor. Men nu är det undanröjt och det brukar hålla ett par dagar, max!

Pussla och måla har blivit stora favoriter för den här donnan.

Ska åka ner till Synsam och prova ut ett par bågar. Lämna in ytterligare påsar till Busfrö. Svänga förbi skomakaren (hoppas han har öppet) och lämna mina ridstövlar, dragkedjan måste bytas. Borde ringa Apple supporten också, en del funktioner som inte funkar mellan iPhone och klockan, så tråkig grej. Men skönt att få sånna här saker undanstökade så man kan börja på ny kula när jobb och skola drar igång nästa vecka 👊🏼.

Ikväll kommer vännerna hit på häng, så möjs!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera