Nytt år, nya löften, nya tag.

Har ni några nyårslöften? Tycker alla jag frågat har svarat Nej på den frågan.

Vi var ute hos vännerna i Tyftingemar och avslutade 2019 på bästa sätt. Glatt, trevligt, god mat, glada ungar och en hel del skratt så kunde inte året slutat på ett bättre sätt.

Vi började tända rislampor vid elva tiden och skålade in det nya året i bitande kyla. Rislampor är så vackra!! Lång bortom skogarna hördes dova fyrverkerier. Blir chockad varje år över hur mycket som smälls. Det är fantastiskt vackert att se men tycker inte lidelsen för alla djur som far illa är skäl nog för oss att panga som galningar.

Vi avslutade kvällen efter tolvslaget och körde hemåt.

Den här lilla loppan höll igång enda tills vi satte oss i bilen hem igår. Impad att hon pallade och var vid gott mod hela kvällen. Vid halv tio vaknade hon och ville genast vi skulle gå och äta frukost. Jag höll med 👌🏼

Galet skönt att vi alla fick sova ut och dessutom vakna upp pigg och fräsch efter en kväll utan fylla.

Jag satte igång att storstäda vårt sovrum. Därefter lunch och sedan tog vi en promenad till nya leklandet som öppnade häromdagen.

Inte alls stort. Men barnen älskade det och vi blev kvar i några timmar. Tyckte dock det var redig kallt för oss stillasittande föräldrar.

Kvällen avslutades med en långpromenad med min Fanny innan jag satte tänderna i en pizza. 55 minuters väntetid men P tyckte absolut att man skulle äta pizza idag när halva Sverige tänker samma sak…

Agnetas nyårskarameller och en påse godis. Vilken chill-dag.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera