Webbplatsens överlägg

Brunch!

Jag hade kunnat avnjuta en sovmorgon imorse men kände liksom lite ”carpe fucking diem” och gick upp vid sju. Resten av familjen sov fortfarande. Men L vaknade strax därefter. Det blev lite senare än vanligt för henne igår med läggningen, så hon var trött.

Vi var hemma hos familjen i Grantorpet och firade lite Lill-jul. Så mysigt! En kryddig kycklingpaj och ostkaka till eftis. Barnen fick paket!
Lykke fick ett Bamsepussel och en pusselbok. Oliwer fick en Adidas tröja och en peng. Den blev så glada 👏🏼. Av oss fick Othilia en Elsa docka (Frost). Både Othilia och Lykke är lite småförtjust i den filmen. Och man såg på Lykke att hon var en smula avundsjuk när Othilia gick runt med Elsa. Vad Lykko inte vet om är att hon ska få en Anna docka ❤️. Hoppas hon blir glad!

Direkt imorse efter första koppen kaffe hoppade jag in i duschen och körde det ”stora julbadet”. Haha. Nej men tänker att det inte blir någon mer hårtvätt nu i juldagarna och då är det skönt att göra det ordentligt. Inpackning, föna, locka. Det brukar hålla sig 4-5 dagar.

Beccis kom hit med lillis och P blev klippt. Jag åkte och styrde med de sista julklapparna. Nu har jag bara ett kvar, till julklappsspelet på julafton.
Slängde ihop en saffranspannkaka och åkte sedan hem till Sigrid som bjudit in till födelsedagsbrunch 👌🏼.

Tre timmar satt vi där och hade det hur härligt som helst. Älskar dessa stunder ❤️. Planerade även in en ute-middag inom en snar framtid. Mina tjejor alltså, love them!

Resten av dagen har bestått av skapligt mys med familjen. Varit riktigt skönt att varit ledig idag och fått lite återhämtning efter de GALNA dagarna i butiken och de GALNA dagar som kvarstår 👊🏼.

Nu ska vi slå in lite paket, sådär på nattkvisten 🙈.