Webbplatsens överlägg

Pepphus, kottar och målning

Medan P åkte på julbord så drog jag och kidsen till Målserum och kollade på Luciashowen. Båda barnen älskade det! Bäst var såklart höjdhoppsfinalen och när Elliot kom in på slutet och skuttade runt som världens sötaste tomte.

Sista påsen lussebullar fick följa med och det kastades även ut godis till publiken så barnen var såklart mer än nöjda.

Galet dålig bild men men.

En brasa var förberedd hemma och vi var lite nedkylda så det var nice. Kollade på Ronja innan L fick gå och sova. Inte en ljud om nappen vid läggningen, skönt.

Någon lite sliten P fick ta sovmorgon. Jag och L gick till skogen runt hörnet och plockade en påse med kottar. De ligger nu på torkning. Ska försöka ta tag i det där projektet med ljuskronan.

Väl hemma blev det att sätta ihop pepparkakshuset. Tradition för P och kidsen ❤️. Dem smet iväg till affären en stund också för att handla piffet till taket.

Nu kommer det vara en standard fråga varje dag ”kan vi äta pepparkakshuset idag”?. Haha. Har lovat dem efter jul så det får väl bli på juldagen.

Köpte en stor spegel med skit ful ram runt på Återbruket i veckan. Den har idag slipats, spacklats, slipats och målats. Tanken var att det skulle bli en ”fönsterspegel” först men jag var för lat. Vill bara få färdigt och upp direkt. Så otålig. Ja rastlösare och otåligare person än mig är svårt att hitta.

Grabbarna har plöjt Ture Sventon serien under eftermiddagen. Robert Gustafsson i huvudrollen, riktigt bra!

Nu börjar det bli dags att tänka på mat, igen.