Långhelg

Har man jobbat 10 dagar i rad och bara ett par timmar imorgon (dag 11) så är man väl förtjänt av en ledig långhelg! Lördag, söndag, måndag. Det kommer gå rasande fort och jag hoppas på att kunna ladda batterierna för den värsta försäljnings veckan på hela året. Det kommer vara GALET med bud 😅.

I veckan som gått har vi även fått avnjuta Halv åtta hos mig – Västervik! Min chef Karin har ju varit med och det har varit fantastiskt roligt att följa! Det spelades in under första veckan i juni, så det har varit en lång väntan. Vi fick vara med en stund när det filmades på Slottsholmen. Det var väl mina sekunder of fame i tv, haha.

Idag var sista programmet och jag är riktigt sugen på att testa deras meny! Och dessutom kommer den kunna avnjutas här på en restaurang i stan. Jag och P ska gå dit då.

Hon kan verkligen bjuda på sig själv 🤣

Ikväll har vi varit på förskolan och sett knoddarna gå luciatåg. Det är ju så man vill gråta! Så vackert! Och Lykko är så duktig på att sjunga ❤️. Vi får inte ta några foton på själva gänget utan bara enskilda.

Hon levde verkligen upp till rollen, en tjock tomte 🤣. Luciafirandet är alltid utomhus så det var bara dra på dräkten utanpå termobyxor och vinterjacka. Så söt!

Såg klart Älska mig igår, den där kritikerrosade serien skapad av Josefin Bornebusch. Jag tyckte inte alls den var så bra. Alldeles för seg men väl gjord med bra skådespeleri. Men tragisk på så många sätt, livet antar jag. Skönt att det bara var 6 avsnitt.


Nu ska jag krypa till kojs och hoppas jag somnar snabbt, sömnen har varit hårt drabbad de senaste veckorna.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera