Minusgrader

Av någon märklig anledning så har ytterdörren stått på vid gavel inatt. Förmodligen inte stängd ordentligt och även om jag är säker på att jag drog igen den igår kväll så kan inte vara fallet. Så när P klev ner för trappan imorse möttes han av minusgrader ute i hallen, brrr!

Det är lite vitt och krispigt ute. Jag har dragit på mig underställ. Det brukar vara rätt kallt i butiken också.

Igår gjorde vi dekorationer med gamlingarna. Så mysigt. Lite admin jobb i butiken innan jag hämtade hem kidsen.

Vid halv åtta satt familjen bänkade framför tvn och så HALV ÅTTA HOS MIG. Från Västervik! Min chef Karin är ju med, lite coolt! Och till och med jag fick ett par sekunder i tv rutan. Ska bli spännande att se resten av veckan 👏🏼

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera