Ljuskronan

Förra året köpte jag ju en ljuskrona till Jul. Jag klädde den då i grönt och eucalyptus.

Den blev grymt fin!!

När jag tröttnat klädde jag den i torkat. Det är den fortfarande i och det är fint. Men nu är jag sugen på något annat. Först tänkte jag gran. Men det blir inte alls så kul när den börjar barra och vart ramlar barren ner då? Nej ingen bra idé.

Så har jag sett så många fina kransar av kottar, så det ska jag testa! Det här projektet kommer ta några timmar. Först måste kottarna plockas och torkas. Sen ska det göras en mall runt kronan för jag vill inte limma direkt på kronan. Och sist men inte minst ska kottarna limmas på. Ja några timmar är nog en stark underdrift. Jag får nog helt enkelt ta det i omgångar. Men ni som känner mig så funkar det sällan, jag vill göra NU, nu, nu och allt på en gång, bli färdig, se resultatet!

Den här hängande kreationen är ju underbar. Men jag kommer göra en vanlig rund klassisk modell. Kanske att jag kan starta imorgon 💫.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera