Skitgris

Eftersom vi inte hann med all plantering i torsdags så åkte jag och fortsatte idag. När jag hållt på en stund hör jag en röst bakom mig. Där står Pelle 🙏🏼. Han hade lämnat av kidsen hos Beccis och kom för att hjälpa mig, jag ville nästan gråta av tacksamhet ❤️.

Efter ett par timmar åkte han för att hämta ungarna och en stund senare kom Karin istället 🙏🏼. Vi körde på några timmar och NÄSTAN allt blev färdigt. Det är ett litet hörn kvar men elektrikern är inte klar med kablarna som ska vara under jorden så jag får åka nästa vecka och fixa det. Vi har även flera träd och buskar som ska sättas men vi vet inte ifall vi vågar det. Minusgraderna ligger inte långt borta och att det ska hinna ta sig känns jäkligt osäkert! Får se vad besiktningsmannen säger imorgon.

6 timmars planteringsdag i den värsta leran och en hel del regn. Jag har aldrig varit så skitig som idag!

Satte på trädgårdsslangen och spolade av det värsta innan det fick åka in i tvättmaskinen. Jag kan säga med njutning att en Sten lättat från mitt hjärta angående den här planteringen. Phu. Sömnlösa nätter och en stressklump i magen har infunnit sig de senaste veckorna.

Nu kan vi äntligen fokusera på butiken och all försäljning där. Bara ungarna håller sig friska 😇. Oliwers inflammation i örat gick hål i fredags natt. Så nu är han helt okej igen. Två veckor kvar på föris och i skolan. Sedan blir det ett riktigt låååångt JULLOV! P är hemma hela jul och nyår och jag har tagit ledigt 10 dagar efter det. Härligt! Hoppas vi har snö då 🙏🏼.

Ledig dag imorgon men snäll som jag är går jag in och jobbar. Vi ska göra dekorationer med gamlingarna på Lindögården. De firar Nobel med middag och galej på tisdag och då vill dem tillsammans med oss hjälpa till att göra blomsterdekorationer, och klart dem ska få det! De kommer även få stöpa ljus och lära sig hur man viker fina servetter. Blir en rolig arbetsdag 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera