Upp vid tre

I torsdags var vi och planterade. Växterna som vi blev lovade av leverantör att de skulle komma på morgonen dök upp vid klockan ett 😡. Det gick alltså väldigt många timmar på förmiddagen. Pyttans son hade spräckt ögonbrynet så hon fick ila därifrån och det var bara jag och Terese kvar. Vi han såklart inte allt, vilket är frustrerande. Vilket betyder att jag ska åka dit imorgon, ensamen och fortsätta. Vilket också känns skit tråkigt. Inne på jobbdag 5 av 11. Jag kommer vara lagom mör när perioden är över och när nästa drar igång. Nej inte så positiv idag. De där jäkla planteringarna driver mig till sömnlösa nätter och ont i magen nätter. Efter detta år ska jag inte ta på mig så mycket. Jag släppte helt EH rollen när jag klev in på den här tjänsten men nu känner jag att jag fallit tillbaka i gamla fotspår. Engagerar mig för mycket.

Igår natt väckte O mig vid tre, klagade på smärta i örat. Smärtstillande och sedan försöka somna om. Pyttan hemma med sin grabb, Terese som börjar senare. Karin två begravningar. Vilket betyder att jag omöjligt kan vara hemma och vabba med Oliwer. Tur o oturen att Sacka var hemma med Lorentz! Så jag lämnade honom där i några timmar.

När jag hämtade hem han igen så var det en nap som stod på schemat. Varit vaken sedan tre, det funkar inte. Så jäkla skönt att somna till en stund.

P kom hem med Lykko. Jag slängde i mig en tallrik risgrynsgröt och en skinsmörgås innan jag drog på mig ridbrallan och åkte till Stuverum.

En stor morot var inte tillräckligt frestande för att Tore-bus ville komma in, jädrans häst 😬.

Tillslut var han inne. Uppvärmning i ridhuset innan Josefine tog över och hoppade Tore. Han älskar att hoppa 👏🏼.

Fyra timmar gick snabbt i stallet. Plockade upp pizza på vägen hem. Efter maten var det dags att klä granen, barnen var SÅ peppade!

Så fin ❤️.

Somnade igen en stund när jag la Lykko. Så jäkla trött. Jag skulle aldrig kunna jobba natt, skulle bli helt förstörd.

Nu är det lördag och jag ska göra mig i ordning för en dag i butiken. Idag får jag dessutom sällskap av bästa Ronja 👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera