Lördag med du dunderväder!

Godmorgon söndag!

Idag vaknar vi till ett krispigt soligt väder precis som igår. Vad det gör en positiv!

Jag tog en runda på stan. En sweatshirt, pyjamas och byte av byxor. Inget av detta gick i lås. Sweatshirt fann jag ingen jag som jag ville ha och tänkt. Pyjamasarna från Lindex var inget de hade i sortimentet och byxorna jag skulle byta till en mindre storlek fanns inte heller. Så då får lilla symaskinen komma fram 🙂.

Jag var i Målserum och hjälpte ett stort gäng tjejer att binda kransar. Verkligen hur mysigt som helst! Minnena från ens egen barndom flödade där inne och om några år tror jag att det är Lykke som sitter där 💛.

Lykke fick rida en sväng och efter det åkte vi och handlade. Blockljus på Biltema – anledningen är att det är 122 timmars brinntid. Enligt mina beräkningar kan det brinna cirka 5 timmar varje dag vilket är svinbra för en ljusälskare som mig. Ska fixa i ordning ”adventsstaken” sen.

Mysig hemmakväll med lördagsgodis och chill. Hängde upp en stjärna i Oliwers rum. Ska se vad som mer gömmer sig i ”julkartongen”. Granen kommer inte få stanna kvar i garaget så mycket längre till. Jag vill njuta länge!

När jag la Lykke igår så hörde jag ett skapligt skrik från Oliwer på nedervåningen. Pelle baxade in han på toan och medan O panikskrek stod P som lugnet själv bredvid. Jag ilade ner med hjärtat utanför kroppen, vad har hänt!!? Gick in blundandes på toan och höll om Oliwer bakifrån. Jag vågade inte titta. Efter en stund förstod vi alla att en tand gått igenom huden. Han gjorde en vurpa ute i hallen och föll så illa att tanden spetsade igenom huden nedanför hakan. Så där stod han med blodet pissandes och ett jack. Men P som egentligen borde utbildat sig till syrra var helt lugn och visste precis vad vi skulle göra. En stund senare satt han i soffan med tejpad underläpp.

Kvällen avslutades med ost, kex, frukt och ett glas vin. Yrrol på Cmore. Kvällen avslutades väl 💛.

Nu julkalendern på tvn och jag ska snart göra mig i ordning för en dag på jobbet.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera