Sprayat

För ett tag sedan fann jag en stor vagn nere på lagret. En sådan man rullar ut med växter i. Den var rostbrunröd och inte alls så fin. Vi kom överens om att använda den igen så igår gick jag loss med fälgfärg på hela vagnen.

Den fylldes upp innan jag gick hem och idag rullade vi ut den. Tyckte den blev kalasbra!

Vi har så mycket som ska plockas ut varje morgon och in varje kväll så det underlättar verkligen med denna. Vi fyllde upp den med halmstommar, bindtråd och knippen med granris – perfekta grejer att handla om man vill binda sin krans själv.

Plockat fram all jul nere från lagret. Mycket låg huller om buller i flera olika lådor så jag har sorterat upp allt. Tidskrävande men så mycket lättare att använda sig av när man står där veckan innan jul med hjärtat i halsgropen och producerar julgrupper som om det inte fanns någon morgondag.

Redo för torsdag imorgon. En av veckans skönaste dagar. Har ett kransevent på kvällen också med ett gäng damer, roligt!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera