Lång väntetid

För cirka 6-7 år sedan så hände det något med vattenbrunnen utanför staketet i gatan. De kom då och grävde upp och fixade problemet. Men det de inte gjorde var att laga det enorma (1 kvm) hål som blev i gatan. Men idag förstår ni, idag var dagen det hände. Galet! Så nu slipper jag slita ogräs som vuxit i det där hålet. Inte för att jag har varit tvungen till det men det har stört mig.

Barnen tyckte det var mycket spännande när grabbarna jobbade utanför.

Lämnade kidsen vid åtta och har suttit och pluggat hemma nu ett tag. Skönt. Och roligt! Det är verkligen en fantastiskt rolig kurs och varje moment är roligt och utmanande.

Nu ska jag kila ner till jobbet och sälja amaryllis så det står härliga till! Kampanj på JUMBOAMARYLLIS i kruka för 79:- (ord. 169) samt snittamaryllis TRE FÖR 99:- (ord. 75:- styck). Sålde nog 30 stycken Jumbo igår. Dem går åt så har du tänkt köpa en får du vara snabb!

Det här fantastiska priset kommer vi erbjuda hela december! Lätt att man köper hem tre i veckan. ÄLSKAR AMARYLLIS ❤️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera