35 dagar kvar

När man har en 3 åring och en 8 åring hemma så är längtan efter snö, jul och tomten väldigt stor. Vi får frågan hemma varje dag ”hur många dagar är det kvar”? 35 till Julafton. När snön kommer kan ingen människa svara på och det är frustrerande för kidsen. De vill ha snö. Jag vill för en gångs skull inte ha det just nu. Njuter av ett +6 gradigt november. Solen har hållt sig borta i flera veckor. Men imorse såg vi den. Tänkt att det kan betyda så mycket. I Stadsparken stod en farbror och matade änderna. Det fick mig att le. Han hade en hel skock efter sig. Våra blickar möttes och vi log mot varandra. Kärleksfullt att se.

Helgen sprang på lika snabbt som alla helger gör. Vi var på Fonus årliga fest i Norrköping. Tema Studio 54!

_______________________________________________

Just nu befinner jag mig hos läkaren. Misstänker njurbäckeninflammation. Har fått oförklarligt hög feber och frossa och tycker mig känna av smärta i njuren. Symptomen känns igen. Min mage har även börjat krångla igen. Jag misstänker att ett nytt skov är på gång. Det är inte läge just nu. Hektiska december står runt hörnet. Håller tummarna att det bara är något light och att det planas ut lite enkelt. Önsketänkande.

Hoppas jag hinner träffa läkaren i tid (öppen mottagning). För jag är själv på jobbet under förmiddagen och måste öppna butiken vid tio 😅.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera