Topp Toppad helg

När jag slutat jobbet i fredags käkade jag mellis med familjen och drog sedan på mig ridbrallan och åkte ut till Tore.
En sväng i skogen innan det blev mörkt.

Vidare hem för att nästan vända. Lämnade O hos Beccis (han skulle på disco) och sedan vidare ut till vännerna på Grantorpet. Tjejerna hade längtat efter varandra 💛.

Trevlig kväll med god mat och kortspel. Sängen var extra skön att lägga sig i efter en fullspäckad fredag.

klockan ringde tidigt på lördagsmorgonen. Jag hade lovat att ställa upp som funktionär på Stuverums Hubertusjakt. Frukost var uppdukad i ridhuset och regnet öste ner.

Jag hade klätt på mig sjukt mycket kläder. Ville verkligen inte frysa under dagens alla timmar stående utomhus i regnet. Jag lyckades också. Inte en gång frös jag.

Jakten startade vid tio. Jag var först vid terrängbanan. Paus i paddocken och sedan mötte jag upp familjen och vi väntade på fältet där upploppet skulle vara.

Fina fina Tore och Karin som var Master.

Efter två (ponnys och storhäst) spännande upplopp så packade vi in Tore i boxen. Begav oss till ridhuset och käkade ärtsoppa, pannkakor, punsch och fika. Så mysigt!!

På vägen hem så hade huvudvärken smugit sig på. Jag stannade till på Kappahl och köpte ännu ett par Nickie byxor 🙈. Denna gången de rutiga som jag spanat på en tid.

Väl hemma la jag mig och vilade en timma innan jag och O drog iväg och inhandlade lördagsgodis.

En stund senare kom bästa vännerna över och vi lagade fläskfilé pytt som Fanny förberett. Kvällen gick så fort och vi hade så trevligt 💛.

En mindre sovmorgon denna söndag och jag börjar söndagen i soffan framför en film med kidsen. Det är sällan det händer men så mysigt. Regnrusk hela dagen.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera