Älska torsdagar

Jag tycker om torsdagar. Jobbar inte så sent så hinner med en del hemma samt hänga med familjen. Dagen innan fredag. Förväntningar på helgen. Dessutom råkar det denna torsdag vara Kladdkakans dag! Jag firade det med att baka en sockerfri variant som ungarna älskade. Roligt!

igår gjorde jag en provsminkning. Tyckte det blev bra men efter en stund ångrade jag mig. Jag har så litet ögonlock och den glittriga ögonskuggan som lades där syns typ inte, alls. Den försvann i sotningen och de extremt långa fransarna.

Fransarna kommer jag absolut köra på. Men inte den svarta kajalen runt ögat och sotningen vid loben. Klickade hem ännu en glittrig ögonskugga igår. En med mer pigment i samt en ögonprimer.

håret är tvättat. Det ska få torka till sig lite samtidigt som jag tittar på ett avsnitt av Suits. Sen ska jag testgöra 70 tals håret. Åh vad det är roligt att göra sånna här förberedelser inför en fest 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera