Julbord 💃🏻

Nästa helg har Fonus bjudit in till julbord i Norrköping. I år har dem tema, Studio 54! Så jäkla kul! Jag älskar verkligen älskar när man får klä ut sig. Jag har beställt kläder och skickat tillbaka två gånger. Så svårt att hitta något bra. Nu är klänning beställd och jag hoppas den hinner komma hem i tid.

Imorgon är det hårtvättardag och då ska jag även test-göra håret. Tror inte det blir någon större utmaning men ändå nyfiken att testa en gång innan. Däremot sminket. Jag är urusel på att lägga ögonskugga. Det ser så enkelt ut i alla youtube videos och så ska man göra själv. Haha nej resultatet blir inte ens en aning likt. Vore kul att bli sminkad av en mua till något sånt här! Becci är ju det men hon jobbar den dagen så hon in inte.

Ska väl youtuba några gånger till och sedan träna 🤣.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera