Inneväder

Fy vilket deppigt väder vi har nu! Som alltid i November. Det är nog den månaden och kanske Februari, ja Mars ibland med som är de sämsta på året. Annars gillar jag dem andra rätt bra.

i fredags var jag på Vapengränd och gjorde i ordning ett rum som de gamla kunde kika förbi, tända ett ljus och minnas dem vi saknar. Det blev väldigt mysigt och ombonat.

Idag var jag och Karin där igen och plockade bort. Vi fick otroligt fin respons och det hade varit ett mycket välbesökt och uppskattat rum under AllaHelgona. Man blir rörd av glädje för de äldre. Dem som har det svårt att ta sig någonstans. Så enkelt det är egentligen, så lite det krävs för att göra någon mer glad.

vi var på Slottsholmen också och rekade för hur morgondagen där kommer se ut. Då ska all tall upp på baksidan samt att lådorna ute uppe i sviterna ska tömmas. Hoppas verkligen den här blåsten och regnet lagt sig. Buhuuu.

Jag måste verkligen bara tipsa om ALADDIN! Tyckte du om den tecknade versionen så kommer du ÄLSKA den nya som kommit ut. Jag kände direkt efter att jag sett den att jag måste se om den, snarast.

Tidigt i säng idag. Ställde klockan en kvart tidigare imorse och likaså resten av veckan. Ska se om vi kan få bukt med de stressiga morgnarna och att kidsen slipper ha en häxa till mamma. 😭

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera