ALV och regnfest

Vad läskigt snabbt veckan har gått. Hösten som förr om åren var en lång period känns nu precis lika snabb som sommaren. Andre november idag 🍂.

I torsdags hade Oliwer halloweenkalas. 8 glada grabbar förgyllde två timmar här hemma. Tacotårta, chokladpudding, godis, lekar, quiz och en runda i kvarteret med Bus eller Godis. Om ni frågar mig tycker jag detta är en utmärkt lösning på ett svinbra kalas!

I fredags dundrade jag på och gjorde 13 buketter på 1,5 timma. Nästa gång går det kanske ännu snabbare. Men jag öste på och tog en stå-frukost samtidigt så att jag skulle kunna smita från jobbet en timma tidigare.
P kunde också gå lite tidigare så vi hämta L och körde vidare till ALVs höstmarknad.

Mötte upp vännerna där och LYKKES bästa kompis Othilia. Träffa Pippi, käka korv, Emil teater, gunga, rutschkana, glaserat äpple. En redigt mysig eftermiddag 💛.

Oliwer tillbringade dagen med Elliot i Oskarshamns simhall. Han fick det i upplevelsepresent dagen innan. Så igår eftermiddag åkte vi ut och hämtade vår lilla grabb som nu har haft sin första sleepover! Simhall, luftkuddeland, Mc Donalds, Halloweenpizza, godis, och en massa häng med sin bästis Elliot. Ja han var mer än nöjd 💛. De där grabbarna hoppas jag alltid ska hålla ihop.

Min bästa jobblördag hade jag i butiken igår. Vet inte riktigt varför just denna var extra bra men är man på bra humör och även kunderna är det så smittar man varandra.

Gjorde dessa fina buketter som det snabbt gick åtgång på. Roligt!

Igår kväll åkte jag och Beccis runt till våra nära och kära. Ut till stugan till Pappa. Vidare till kyrkogården till mormor&morfar, farmor&farfar och även ett ljus hos Christine, min väns mamma.

Så otroligt vackert och tårarna bränner bakom ögonen varje gång man är där. Älskade människor, så många som ryckts ifrån oss alldeles för tidigt ❤️.

Söndag. Dagen då man ska hinna ikapp hela veckans hemmajobb på. Vikt in tvätt samtidigt som tvättmaskinen går varm. Rensa i hallen, igen. Lägga fram kläder för veckans alla dagar (till kidsen). Bäddat rent. Packat påsar till Busfrö och till Lorentz.

Vi ska åka och handla snart. Sedan måste jag ut i rusket och bädda in mina Pampasgräs. Ifall det blir en vargavinter. Mina bäbisar! Trycka ner tulpanlökarna också. Ja den här söndagen kommer gå i ett snabbt swish och jag önskar att det fanns några timmar extra.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to ALV och regnfest

  1. Emeli says:

    Hej!
    Ja vad roligt med Halloweenkalas!
    Jag kan maila det till dig .

  2. Stina says:

    Hej! Vi ska ha halloweenkalas för vår 7-åring nästa helg och blev nyfiken på det quiz ni hade, vad hade ni för typ av frågor? Mvh Stina

Kommentera