Fjöskdag

Just nu skulle jag vilja ha en ”Fjöskdag” som min chef Karin säger. Det är den där extra dagen som inte riktigt finns en.

Började två timmar tidigare idag. För det är lite smått extremt på Stråt just nu. Eller jag tycker att det är lite så mest hela tiden. De där stora planteringarna (1 snart klar) och mycket som ska göra på Holmen nästan varje vecka. Mindre tid i butiken men fortfarande lika mycket som ska göras där. Jag vill dela på mig själv. Hinna med allt och gärna lite till.

Helgen som sprang förbi tillbringade vi hos vännerna i Gbg. Härliga dagar och ett Halloween besök på Liseberg. Svin nice att dem har ett så pass stort hus att vi alla fick plats och dessutom varsitt sovrum.

Barnen är verkligen skit duktiga att bila med, imponerad! Jag fasar alltid lite för längre bilresor med kidsen. Kanske kommer min egen barndom och 9 timmars bilresa till fjällen ifatt mig. Rastlösheten var enorm! Tänk om det funnits iPads när man var liten 😇.

Ledig måndag började med ett möte på jobbet. Kidsen fick hänga på. En fika på EH och ett besök på Busfrö. Köpte ett gäng tallrikar.

Sedan skulle 4 maskiner tvätt hållas igång med allt vad det innebär. Städa av köket, rensa källsortering, dra ev vepa i hallen med att hänga in alla jackor och skor som lyckats flytta utanför garderoben. Sotare på besök och hemleverans från Maxi. Tänk om man kunde slänga sig på soffan en ledig dag, dem dagarna är förbi 🤣.

Ridlekis för Lykko och sedan var måndagen till ända. Phu, helt slut.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera